Bröllopsfoto Aspenäs herrgård - brudpar vid fotografering innan vigseln i natur med träd

Hur hittar man ord? Ord som beskriver saker som känns på riktig. När jag åkte från Karin & Arvids bröllop kände jag mig genuint glad. Så glad och tacksam över vad jag fått uppleva. Att ha fått vara med och fotografera deras bröllop på Aspenäs herrgård och vigsel i Jonsereds kyrka. Den kyrka jag började min bana som bröllopsfotograf i.

Att få dela en dag med människor som är öppna och autentiska berör starkt, och är den stora anledningen till att jag fortsatt fotografera människors bröllop. Få tillfällen i livet ger sådana möjligheter  att få säga något djupt från hjärtat i ett större socialt sammanhang. Vet inte hur ofta jag lyssnat till tal under middagen som rört mig till tårar av glädje, men det har hänt ofta.

Vilket ju kan tyckas märkligt, då jag knappt känner någon av dem som deltar. Eller åtminstone inte känt dem innan denna dag.

Välkomna att se en del av denna dag genom bildspelet.

0 kommentarer